Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2017, 19:12
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Konečne vieme, o čom bude nový film Quentina Tarantina. Krvavé vraždy Mansonových prívržencov budú pre celý dej hlavne pozadím

FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

Synopsa Quentinovej novinky dostala konkrétnejšie kontúry.

Len nedávno sme písali, že novú snímku kultového Quentina Tarantina získalo pod svoje krídla štúdio Sony, a teraz tu máme konečne aj nejaké konkrétnejšie informácie ohľadom deja. Zatiaľ sme len tak vágne vedeli, že sa má film odohrávať v Los Angeles a do istej miery spracovávať vraždy "Rodiny" Charlesa Mansona. Teraz však máme o niečo detailnejší popis. Ten sa objavil celkom príznačne - len deň po smrti samotného Charlesa Mansona vo veku 83 rokov.

Príbeh sa odohráva v lete 1969 v Los Angeles a zameriava sa na mužského televízneho herca, ktorý mal kedysi jednu hitovú filmovú sériu a teraz hľadá cestu, ako by prerazil vo filmovom biznise. Jeho parťák - a zároveň jeho dvojník pri nakrúcaní kaskadérskych scén - ma za cieľ podobnú vec. Hrôzostrašná vražda Sharon Tate a štyroch jej priateľov, ktorú spáchali fanatickí nasledovníci Charlesa Mansona, slúži najmä ako pozadie pre hlavný príbeh.

Konečne vieme, o čom bude nový film Quentina Tarantina. Krvavé vraždy Mansonových prívržencov budú pre celý dej hlavne pozadím
Zdroj: The Weinstein Company

Stále sa uvažuje, že Sharon Tate by mala stvárniť Margot Robbie, ohľadom ostatných úloh však padali aj mená, ako Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Samuel L. Jackson či Tom Cruise. Na záver by sme sa mohli v skratke zmieniť, prečo si Tarantino pre svoj nový film vlastne vybral práve štúdio Sony.

Odporúčané
Vtedy v Hollywoode: Jediná CGI scéna, Easter eggy a odkazy na Tarantinove filmy, ktoré si si mohol (ne)všimnúť Vtedy v Hollywoode: Jediná CGI scéna, Easter eggy a odkazy na Tarantinove filmy, ktoré si si mohol (ne)všimnúť 26. augusta 2019, 16:22

V prvom rade požadoval prijateľný rozpočet, konkrétne 93 miliónov, čiže o trochu menej než pri Django Unchained (ten mal rozpočet 100 miliónov). Práve na Djangovi už Quentin čiastočne spolupracoval so Sony. Tí sa postarali o distribúciu mimo Ameriky. A keďže Django zarobil celosvetovo skvelých 420 miliónov, dá sa povedať, že Tarantino bol so službami Sony spokojný. Podľa zdrojov zo štúdia navyše v prípade svojho nového diela dostal úplnú kreatívnu kontrolu a bude mať právo finálneho strihu. Pre Sony sa spolupráca tiež vyplatí, keďže Quentinovo meno má cveng a je veľmi pravdepodobné, že si teda spolu s ním pripíšu finančný úspech (ten po niekoľkých nevydarených projektov naozaj potrebujú). Zdá sa teda, že projekt je skutočne v dobrých rukách.

Domov
Zdieľať
Diskusia