Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2017, 11:54
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Postava Kali z druhej série Stranger Things ešte nepovedala posledné slovo. Spoluautor seriálu prezradil, že jej návrat sa už plánuje

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Aj keď tretia séria stále nebola oficiálne potvrdená, tvorcovia už pilne pracujú na ďalších epizódach. Rozhodne však nezabudli ani na Kali a dokončenie jej príbehu.

Text obsahuje spoilery z druhej série Stranger Things!

Pravdepodobne najdiskutovanejšou epizódou druhej série obľúbeného seriálu Stranger Things bola tá v poradí siedma, v ktorej sme sa vďaka odbočke od hlavného príbehu zoznámili s postavou Kali (Linnea Berthelsen) a jej gangom. Ako nám bolo odhalené, Kali má na svojom tele vytetované číslo osem, nejaký čas taktiež strávila v priestoroch Hawkins Laboratory a dokázala si vyvinúť schopnosť vytvárať v ľudských mysliach rôzne ilúzie. Na rozdiel od Eleven a jej priateľov sa však Kali so svojou skupinkou vydala na cestu pomsty, pričom keď sme ju videli naposledy, bola na úteku pred políciou.

Mnohých fanúšikov teda určite zaujímalo, či sa ešte niekedy v budúcnosti ukáže. A hoci tretia séria (viac o nej tu) stále nebola oficiálne potvrdená, spoluautor seriálu Matt Duffer v nedávnom rozhovore prezradil, že jej návrat sa už v týchto chvíľach plánuje. Ďalej uviedol, že nedokončiť jej príbeh by bolo divné, takže Kali takmer určite nepovedala svoje posledné slovo. No a možno nielen ona. Tvorcovia Stranger Things nám totiž pokojne môžu predstaviť aj iných preživších z Hawkins Laboratory. Nuž, veľmi radi sa necháme prekvapiť. Chceli by ste Kali opäť vidieť?

Postava Kali z druhej série Stranger Things ešte nepovedala posledné slovo. Spoluautor seriálu prezradil, že jej návrat sa už plánuje
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia