Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2017, 11:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Teresa Palmer ako čarodejnica v seriáli plnom démonov a upírov? Prvá krátka upútavka by vám mohla napovedať, či dáte tomuto projektu šancu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Stanica Sky si pre svojich divákov pripravuje seriál podľa knižnej predlohy s názvom A Discovery of Witches.

Máte radi sympatickú Teresu Palmer a nie sú vám cudzie ani fantasy bytosti, ako démoni, upíri či čarodejnice? V tom prípade by seriál A Discovery of Witches mohol byť pre vás to pravé orechové. V hlavnej úlohe sa predstaví spomínaná Teresa Palmer (Hacksaw Ridge) s postavou čarodejnice Diany Bishop. Jej mužským hereckým kolegom v príbehu bude najmä Matthew Goode (Kód Enigma), hrajúci rolu prastarého upíra.

V prípade úspechu seriálu majú tvorcovia po ruke ďalšie knižné predlohy, pretože A Discovery of Witches je prvou časťou trilógie s názvom All Souls. Za réžiou prvých troch dielov bude stáť Juan Carlos Medina (Insensibles). V seriáli by sme mimochodom mali vidieť aj herca Owena Tealea, ktorého väčšina divákov pozná najmä z populárneho Game of Thrones ako Allisera Thornea. Premiéra prvej časti je zatiaľ neznáma, no určite sa jej dočkáme najskôr v roku 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia