Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2017, 11:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vychutnajte si takmer 60 obrázkov zo Star Wars: The Last Jedi a pripravte sa na ďalšie veľkolepé pokračovanie hlavnej ságy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Do očakávanej premiéry ostávajú už iba necelé tri týždne. Navnaďte sa na snímku poriadnou porciou staronových obrázkov.

Najnovší prírastok do filmového sveta Star Wars je tak blízko, že už snáď ani neuplynie deň bez zverejnenia nejakého toho krátkeho televízneho spotu či fotografie. Aby ste teda neboli znechutení tým množstvom často zbytočného materiálu, snažíme sa pre vás novinky ohľadom snímky The Last Jedi nejako rozumnejšie triediť a následne posúvať v prijateľných dávkach. Ako napríklad aj dnešnú obrovskú nádielku staronových obrázkov, ktorú nájdete už klasicky v galérii pod textom. Tá obsahuje viac ako 50 rôznych záberov a takmer všetky ľudské aj neľudské postavy. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 14. decembra (prosinec) 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia