Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017 o 13:28
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Nemilosrdný Joaquin Phoenix láka v temnom traileri pre chválený thriller You Were Never Really Here na brutálnu a krvavú jazdu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka na tohtoročnom festivale v Cannes rozhodne zabodovala. Teraz nám ostáva už iba dúfať, že sa jej dočkáme aj v našich kinách.

O snímke You Were Never Really Here, za ktorou stojí režisérka a scenáristka Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin), ste sa už u nás dočítať mohli, a to hneď niekoľkokrát. Tento chválený thriller sa totiž premietal už na tohtoročnom festivale v Cannes, odkiaľ si okrem 15-minútového standing ovation odniesol aj cenu za najlepší scenár a najlepšieho herca (Joaquin Phoenix). Je teda jasné, že sa filmu už naozaj nevieme dočkať. A vôbec nič na tom nemení ani najnovší trailer, ktorý opäť láka na temnú, drsnú a krvavú jazdu.

Príbeh nám predstaví bývalého vojaka a agenta FBI menom Joe (Phoenix). Ten je nemilosrdný, brutálny a namiesto toho, aby svojich protivníkov rýchlo zastrelil, im radšej vymláti kladivom mozog z hlavy. Joe má za úlohu zachrániť tínedžerskú dcéru vplyvného politika a vytrhnúť ju z pazúrov gangu, ktorý ju využíva na prostitúciu. Čo sa samotného obsadenia týka, zahrá si napríklad aj Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola, Alex Manette, John Doman či Judith Roberts. Česká premiéra je momentálne naplánovaná na 19. apríla (dubna) 2018, snáď sa teda snímky dočkáme aj u nás. Ak by bola taká možnosť, zašli by ste do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia