Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2017 o 17:50
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Stredoškolák Simon je v komediálnej dráme pripravený zažiť lásku svojho života. Má to však háčik: nikto z jeho okolia netuší, že je gay

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Coming-of-age dramédia Love, Simon dorazila s oficiálnym trailerom.

Coming-of-age dramédia Love, Simon nám rozpovie príbeh 17-ročného Simona Spiera (Nick Robinson). Ten by chcel konečne stretnúť lásku svojho života, ale je tu menší problém: nikto, ani Simonova rodina a kamaráti nevedia, že je gay. Simon sa navyše zamiloval do spolužiaka, ktorého pozná len prostredníctvom internetu. Bude teda musieť vyriešiť priznanie svojej sexuality a zároveň vypátrať svoju lásku, čo sa nezaobíde bez humorných, ale aj dojemných scén.

Snímka vychádza z knihy Simon vs. the Homo Sapiens Agenda od Becky Albertalli a okrem Robinsona uvidíme aj Katherine Langford (13 Reasons Why), Alexandru Shipp (X-Men: Apocalypse), Jorgea Lendeborga Jr. (The Land), Logana Millera (Scouts Guide to the Zombie Apocalypse) a Jennifer Garner (Dallas Buyers Club). Scenár napísali Isaac Aptaker a Elizabeth Berger (This Is Us). Prvý trailer pôsobí pomerne dobre, snímka má navyše celkom sympatické obsadenie, tak sa snáď dočkáme kvalitného tínedžerského filmu. Americká premiéra je stanovená na 16. marca (březen), v českých kinách by sa diváci mali snímky dočkať 15. marca (březen). Slovenská premiéra zatiaľ nebola stanovená.

Stredoškolák Simon je v komediálnej dráme pripravený zažiť lásku svojho života. Má to však háčik: nikto z jeho okolia netuší, že je gay
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia