Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. decembra 2017, 9:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Psychologicko-kriminálny seriál o sériovom vrahovi prostitútov s talentovanou Dakotou Fanning láka na temný zážitok

FILMY A SERIÁLY THE ALIENIST
Uložiť Uložené

Projekt inšpirovaný Jackom Rozparovačom s tajuplnou atmosférou a perfektným hereckým obsadením (Luke Evans, Daniel Brühl, Dakota Fanning)? Môže byť.

The Alienist patrí bez akýchkoľvek pochýb medzi najočakávanejšie seriály roku 2018. Svojou tematicky pozoruhodnou zápletkou nás zavedie do 19. storočia, v ktorom sa pozrieme na príbeh reportéra Johna Moorea (Luke Evans) a psychológa Dr. Laszla Kreizlera (Daniel Brühl), vyšetrujúcich sériu brutálnych vrážd. Kto stojí za vraždami chlapčenských prostitútov? Okrem Evansa a Brühla sa môžeme tešiť aj na Dakotu Fanning (American Pastoral), Briana Geraghtyho (The Hurt Locker), Douglasa Smitha (Miss Sloane), Matthewa Sheara (Mistress America), Matta Lintza (Pixels), Roberta Wisdoma (The Wire) či Q'orianku Kilcher (The New World).

Seriál čerpal svoj námet z medzinárodného bestselleru Caleba Carra (získal cenu Anthony Award), a tak sa určite nemusíme báť o žiadnu plytkú zápletku. Kvalitné herecké obsadenie, pôsobivá temná atmosféra - môže to vôbec dopadnúť zle? Veríme, že nie. Prvá séria bude obsahovať desať epizód a dočkať by sme sa jej mali 22. januára (leden) 2018. A teraz sa už nechajte zlákať najnovším trailerom.

Domov
Zdieľať
Diskusia