Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2017, 12:23
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Komiksovka Ant-Man and the Wasp bude prvou romantickou komédiou v rámci MCU. Pomôže to Ant-Manovi k väčšej obľúbenosti?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý Ant-Man z roku 2015 bol akýmsi heist thrillerom. Režisér Peyton Reed sa však v pokračovaní zameria na žáner, s ktorým už v minulosti pracoval.

Na MCU stratégiu rozličných filmových žánrov sme si už veľmi dobre zvykli. Šéf Marvel Studios Kevin Feige sa vďaka nej snaží docieliť to, aby superhrdinské filmy diváka neunavili svojou jednotvárnosťou, čo zatiaľ pre drvivú väčšinu publika skutočne funguje. Snímky zarábajú a dokážu zbierať aj prevažne pozitívne reakcie. A budúcoročná komiksovka Ant-Man and the Wasp rozhodne nebude výnimkou. Podľa ruskej stránky Kinometro bude totiž pokračovanie Ant-Mana z roku 2015 prvou romantickou komédiou v rámci MCU. Navyše, Evangeline Lily aj Paul Rudd už s týmto subžánrom skúsenosti majú, takže by to pre nich nemalo byť nič nové.

To isté ale platí aj pre režiséra Peytona Reeda (Yes Man, The Break-Up, Down with Love), ktorý snímku režíruje. Čo sa samotného obsadenia týka, tak okrem vyššie spomínanej dvojice uvidíme aj hercov, ako napríklad Michelle Pfeiffer, Michael Douglas, Hannah-John KamenLawrence Fishburne, Walton Goggins či Michael Peña. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 5. júla (červenca) 2018 a ak sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Ste radi, že bude Ant-Man and the Wasp romantickou komédiou, alebo ste si predstavovali celkom iný žáner? A páči sa vám táto MCU stratégia? Určite sa s nami podeľte o vaše názory v komentároch.

Komiksovka Ant-Man and the Wasp bude prvou romantickou komédiou v rámci MCU. Pomôže to Ant-Manovi k väčšej obľúbenosti?
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia