Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2017 o 15:37
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Fanúšikovia wrestlingu, pripravte sa na dokument o legende menom André the Giant, prezývanej aj "Ôsmy div sveta"

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Oproti Andrému bol aj samotný Arnold Schwarzenegger iba malým chlapcom.

Za svojho života tento obor meral rovných 224 centimetrov a vážil približne 240 kilogramov. Vďaka jeho abnormálnym rozmerom sa vo svojej dobe stal wrestlingovou hviezdou svetového formátu. Mimo bojového pola sa André objavil aj vo filmoch, kde si ho tvorcovia zvolili do viacerých charakterných úloh. Spomeňme napríklad Micky a Maude alebo Conana Ničiteľa. Myslíte si, že by proti Barbarovi Conanovi alias Arnoldovi Schwarzeneggerovi nemal nikto šancu? Tak to sa najprv zamyslite nad nižšie priloženou fotkou (zľava Wilt Chamberlain, Arnold Schwazenegger, André the Giant).

André mimo iného vďaka svojej extrémnej genetike pokoril svetový rekord v počte vypitých pív na jedno posedenie. Počas 6 hodín vypil rovných 119 fliaš piva. Keď si to prepočítame, každé tri minúty do seba dokázal vyliať jedno pivo. Premiéry dokumentu o tomto význačnom chlapíkovi sa pravdepodobne dočkáme už vo februári (únor) 2018.


Fanúšikovia wrestlingu, pripravte sa na dokument o legende menom André the Giant, prezývanej aj "Ôsmy div sveta"
Fanúšikovia wrestlingu, pripravte sa na dokument o legende menom André the Giant, prezývanej aj "Ôsmy div sveta" Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia