Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2017, 20:54
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Star Wars sólovka s Obi-Wanom Kenobim v roku 2020? Podľa čerstvých informácií by sme vôbec nemuseli byť ďaleko od pravdy

FILMY A SERIÁLY OBI-WAN KENOBI
Uložiť Uložené

Aj keď stále musíme počkať na niekoľko oficiálnych potvrdení, vyzerá to tak, že by sa film s Obi-Wanom Kenobim mohol natáčať už začiatkom roku 2019.

O pripravovanej Star Wars sólovke, ktorej príbeh bude zameraný na obľúbeného Obi-Wana Kenobiho, už nejakú dobu veľmi dobre vieme. Po úspechu snímky Rogue One: A Star Wars Story sa ohľadom tohto spin-offu hovorilo stále viac a viac, až kým nakoniec nebol potvrdený zo strany Disney. Odvtedy už ale ubehlo niekoľko dlhých mesiacov a fanúšikom tak neostávalo nič iné, než trpezlivo čakať na ďalšie novinky. A jedna veľmi povzbudivá teraz skutočne dorazila.

Podľa najnovších informácií by totiž natáčanie mohlo začať už v priebehu januára (ledna) 2019, čo by znamenalo premiéru niekedy v roku 2020. Kto sa ale postará o samotnú réžiu? Nuž, aj keď to stále nie oficiálne, očakáva sa, že tento post zaujme talentovaný Stephen Daldry (Billy Elliot, The Reader, seriál The Crown), ktorý má na svojom konte už tri oscarové nominácie v kategórii za najlepšiu réžiu. Žiaľ, v súvislosti s obsadením herca Ewana McGregora ostáva aj naďalej ticho. No nestrácame nádej. Veď kto iný by už mal dostať úlohu Obi-Wana, keď nie Ewan? Veríme, že sa s ďalšími dobrými správami ohlásime už čoskoro. Predchádzajúce správy nájdete v tomto vlákne.

Star Wars sólovka s Obi-Wanom Kenobim v roku 2020? Podľa čerstvých informácií by sme vôbec nemuseli byť ďaleko od pravdy
Zdroj: Twentieth Century Fox Film Corporation/Lucasfilm
Domov
Zdieľať
Diskusia