Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2017, 13:49
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Podľa hereckého predstaviteľa Lincolna Burrowsa z Prison Break sa môžeme tešiť na 6. sériu. Je to ale skutočne tak jednoznačné?

FILMY A SERIÁLY PRISON BREAK
Uložiť Uložené

Dominic Purcell (Lincoln Burrows) tvrdí jedno, no štúdio 20th Century Fox zas druhé.

Prvá séria Prison Break bola originálna, pútavá, dôkladne premyslená a takmer by sa azda dala označiť aj za prakticky dokonalú. Celosvetovo si počas veľmi krátkej doby získala množstvo fanúšikov a len málokto tento seriál dokázal kritizovať. S príchodom ďalších sezón to už však bolo značne rozporuplné a rovnako by sa dalo nazerať aj na jej posledné oživenie. Preto nie je vôbec jasné či by mali fanúšikovia o šiestu sériu vôbec záujem. Bez ohľadu na váš či náš názor ale Dominic Purcell prostredníctvom Instagramu zdieľal obrázok (pozrite nižšie), ku ktorému pridal popis "@prisonbreak #prisonbreak 6. In the works".

Jeho vyjadrenie je v tomto prípade hádam viac než jasné - na šiestej sérii sa už pracuje. Je to ale naozaj tak? Predstavitelia od štúdia 20th Century Fox totiž naopak tvrdia, že v rámci budúcnosti seriálu ešte nie je vôbec nič isté. Takže buď na seba zatiaľ nechcú pútať veľkú pozornosť alebo Dominic Purcell predbežne dáva do sveta zatiaľ nepotvrdené informácie. Pravda je zatiaľ nejasná, no v prípade ďalšieho vývoja vám určite dáme vedieť. A čo na to vôbec vravíte? Boli by ste za šiestu sériu? Alebo doprajete seriálu večný odpočinok?

 

@prisonbreak #prisonbreak 6. In the works.

Príspevok, ktorý zdieľa Dominicpurcell (@dominicpurcell),

Domov
Zdieľať
Diskusia