Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2017, 15:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Drsný mix žánrov Bright predstaví aj obratnú bojovníčku, pri ktorej Will Smith pôsobí ako neskúsený zelenáč

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem novej ženskej postavy (Noomi Rapace) si v najnovšom video-materiáli bližšie posvietime aj na náročné natáčanie akčných scén.

Bude to tvrdé, akčné, fantazijné i zábavné. No skrátka mimoriadne žánrovo pestré. Príbeh skvelo pôsobiacej snímky Bright má sledovať policajné duo tvorené človekom (Will Smith) a orkom (Joel Edgerton), ktoré sa dostane k vysoko nebezpečnému prípadu. Na jeho vyriešenie budú musieť dať zo seba skutočne len to najlepšie. Do prípadu sa ale okrem danej dvojice zapletie aj slečna nebezpečná a lá Noomi Rapace, so svojou postavou zatiaľ bližšie nešpecifikovanej bojovníčky (okrem toho ju nájdete aj v pútavom finálnom traileri). Tá sa nám v nižšie priloženom videu odhalí hneď v niekoľkých akčných záberoch.

O réžiu filmu sa postaral David Ayer (End of Watch, Fury, Suicide Squad) a vo filme uvidíme okrem vyššie spomínanej trojice aj hercov, ako Lucy Fry či Édgar Ramírez. Premiéra snímky pripadla 22. decembra (prosinec) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia