Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2017 o 13:44
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Nenávisť voči miestnej skupine mladých punkáčov viedla k smrteľnej tragédii, na ktorú si posvieti komorne ladená, kriminálna dráma Bomb City

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prípad smrti punkového hudobníka Briana Denekeho pochádza z Texasu roku 1997.

Denekeho vražda je známa ako jeden z najkontroverznejších zločinov z nenávisti v celej modernej americkej kultúre. Smrť mladého Briana sa stala objektom viacerých piesní punkových kapiel, ktoré si týmto spôsobom chceli uctiť nebožtíkovu pamiatku. Jeho krátkym životom (zomrel v nízkom veku ako 19-ročný) a zavraždením sa bude zaoberať aj snímka s názvom Bomb City. 

O jej réžiu a scenár sa postaral Jameson Brooks (ide o jeho prvý celovečerný debut po skúsenostiach s viacerými krátkometrážnymi snímkami) a vo filme uvidíme hercov, ako Dave Davis, Glenn Morshower, Logan Huffman, Lorelei Linklater, Eddie Hassell, Henry Knotts, Maemae Renfrow, Dominic Ryan Gabriel, Luke Shelton, Cody Cate, no dokonca aj Marilyn Manson(!). Bomb City si odbil svoju premiéru na tohtoročnom filmovom festivale v Dallase a taktiež na Tallgrass Film Festival. 

Prvé oficiálne kimopremiéry naprieč USA sa uskutočnia od 9. febrúara (únor) 2018. V našich končinách s filmom ale príliš nepočítame. Čo nám je vcelku ľúto, pretože upútavka pôsobí veľmi priaznivým dojmom a zahraničné ohlasy taktiež nie sú vôbec na zahodenie (imdb zatiaľ ukazuje vynikajúce hodnotenie 8.9/10 - i keď to s pribúdajúcim počtom hlasujúcich pochopiteľne ešte klesne). Čo na trailer hovoríte vy? 

Nenávisť voči miestnej skupine mladých punkáčov viedla k smrteľnej tragédii, na ktorú si posvieti komorne ladená, kriminálna dráma Bomb City
Zdroj: 3rd Identity Films, Bomb City Film
Domov
Zdieľať
Diskusia