Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2017, 21:03
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kriminálna dráma od Ridleyho Scotta o únose vnuka najbohatšieho muža na svete dostáva svoj finálny trailer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

I keď miliardár John Paul Getty, svojho času najbohatší muž planéty, vlastnil obrovské kvantum peňazí, pri únose vlastného vnuka odmietal akokoľvek finančne pomôcť.

Pre niekoho peniaze znamenajú viac než život blízkej osoby. Asi najznámejším príkladom takto skazeného charakteru je John Paul Getty (Christopher Plummer). Miliardár, ktorý mal peňazí na rozdávanie, odmietal pri únose jeho vnuka zaplatiť zločincom čo i len cent. Zúfalá matka (Michelle Williams) sa cíti viac než bezradne, ale na scénu prichádza Gettyho poradca (Mark Wahlberg) a kritickú situáciu sa snaží rozumne vyriešiť. 

Režisérom očakávaneho All the Money in the World je populárny Ridley Scott (Alien, Blade Runner) a v snímke si zahrali Michelle Williams, Mark Wahlberg, Charlie Plummer, Christopher Plummer, Timothy Hutton, Romain Duris a ďalší. Vo filme už ale nepočítame s Kevinom Spaceym. Toho totiž nahradil Christopher Plummer, v súčasnej dobe nominovaný na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší mužšký herecký výkon vo vedľajšej filmovej úlohe. Premiéra v slovenských i českých kinách je datovaná k 25. januáru (leden) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia