Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2017, 11:15
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Kráľ musí povstať, aby mala Wakanda svojho ochrancu. Black Panther čelí v ďalších sľubných záberoch nepriateľom na viacerých frontoch

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Marvel Studios vypustilo celkom nový televízny spot, ktorý okrem mnohých starých momentov odhaľuje aj niekoľko doposiaľ nevidených.

Do premiéry očakávaného Black Panthera ostávajú už iba necelé dva mesiace. A keďže doposiaľ zverejnené trailery vyzerali naozaj lákavo a pôsobili ako sľubné geo-politické aj akčné dobrodružstvo prešpikované tvrdým mocenským bojom, tak sa zatiaľ rozhodne nemáme čoho obávať.

Ostáva nám už iba počkať na prvé zahraničné reakcie a ďalšie ukážky. Malou náplasťou na toto dlhšie obdobie sucha by však mohol byť nedávny TV spot, ktorý okrem mnohých starých záberov predstavil aj niekoľko celkom nových. Black Panther vtrhne do našich kín 15. februára (únor) 2018 a pokiaľ sa chcete o filme dozvedieť viac, vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia