Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2017, 13:27
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Krásky Alicia Vikander a Eva Green stvárnia v dobrodružnej dráme Euphoria rozhádané sestry, ktoré sa vydajú na cestu po Európe

FILMY A SERIÁLY EUPHORIA
Uložiť Uložené

Škandinávska kinematografia ponúkla už obrovské množstvo filmových klenotov. Bude jedným z nich aj Euphoria?

Príbeh švédskeho filmu s názvom Euphoria sa zameria na rozhádané sestry Ines (Alicia Vikander - Ex Machina, The Man from U.N.C.L.E.) a Emilie (Eva Green - Kingdom of Heaven, Perfect Sense), ktoré sa vydajú na cestu po Európe smerom k jednému tajomnému cieľu. A aj keď nám toho dej príliš veľa nepovedal, z nižšie priloženej ukážky môžeme badať, že snímka bude stáť najmä na kvalitných hereckých výkonoch všetkých zúčastnených.

Za scenárom spolu s réžiou stojí Lisa Langseth (Pure, Hotell - v oboch projektoch si Alicia zahrala hlavnú úlohu) a okrem vyššie spomínaných herečiek sa objaví napríklad aj Charles Dance, Charlotte Rampling, Adrian Lester či Mark Stanley. Euphoria už v tomto roku premiérovala na niekoľkých filmových festivaloch, no do svetových kín vstúpi až v priebehu februára (únor) 2018. Ak by sa dostala aj k nám, zašli by ste?

Domov
Zdieľať
Diskusia