Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2018 o 10:27
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Strednou školou otrasú brutálne vraždy študentov, ktorí sa pokúšali získať prestížne štipendium. Sú na rade aj ďalší z uchádzačov?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Thriller #SquadGoals dorazil s oficiálnou ukážkou. Bude film stáť za to?

Ambiciózna stredoškoláčka Samantha má v pláne získať prestížne vysokoškolské štipendium, rovnako ako aj je priatelia Nate, Gilliam a Rudy. Lenže celou školou otrasie dvojnásobná vražda Samanthiných spolužiakov, ktorí boli tiež uchádzačmi o spomínané štipendium. Je Samantha ďalšia na rade?

Thriller #SquadGoals natočil Danny J. Boyle (The Stranger Inside) a z hercov uvidíme napríklad Coreyho Fogelmanisa, Pedra Correa, Kennedy Lea Slocum, Alexu Mansour, Alissu Latow, Sherri Saum či Sheryl Lee. Z upútavky nie je úplne jasné, čo máme čakať: vážne mienenú drámu či hororový slasher? Snáď z toho však vylezie slušný film. Premiéra je na stanovená na tento rok. Ako na vás zapôsobil trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia