Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2018, 12:09
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Zoznámte sa s Black Pantherom v akčnom zákulisnom videu a spoznajte jeho cestu zo stránok komiksov až na veľké filmové plátna

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Africký superhrdina prichádza v ďalšej lákavej ukážke od Marvel Studios. Navyše, k slovu sa tentokrát dostane aj Chadwick Boseman, Kevin Feige, Ryan Coogler či Stan Lee.

Najnovší filmový MCU prírastok menom Black Panther sa už nezadržateľne blíži a je to aj skutočne poznať. Marketingové oddelenie Marvel Studios fičí na plný plyn a diváci tak dostávajú čoraz viac ďalších a ďalších ukážok rôzneho druhu. Kým sa ale dočkáme toho finálneho traileru (pondelok), môžeme si zatiaľ vychutnať aspoň krátky pohľad do zákulisia natáčania snímky.

Nižšie priložené video nesie názov From Page to Screen a okrem niekoľkých lákavých akčných sekvencií obsahuje aj vyjadrenia herca Chadwicka Bosemana, šéfa Marvel Studios Kevina Feiga, režiséra Ryana Cooglera či samotného spoluautora afrického hrdinu Stana Leeho. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 15. februára (února) 2018 a pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné o jednotlivých postavách či samotnom príbehu, vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia