Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2018 o 13:02
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Helen Mirren v mysterióznom horore podľa skutočných udalostí Winchester postaví obrovský dom, ktorý slúži ako väzenie pre stovky prízrakov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Do slovenských kín dorazí novinka od tvorco Jigsaw 1. marca tohto roku.

Zaujímavo vyzerajúci horor podľa skutočných udalostí Winchester: The House That Ghosts Built nám predstaví Helen Mirren ako Sarah Winchester. Táto zvláštna, podľa mnohých narušená žena, postavila obrovský, bizarný sedemposchodový dom (ktorý, mimochodom, stále stojí). Nachádzali sa v ňom napríklad schodiská či dvere, ktoré nikam neviedli a Sarah na výstavbu tohto domu minula takmer celý svoj majetok. 

Nemal to byť však sídlo pre ňu, ani pre jej rodinu, ale mal slúžiť ako väzenie pre stovky nepriateľských duchov. Je ale na týchto povedačkách skutočne niečo pravdy? Okrem Mirren uvidíme aj Sarah Snook, Jasona Clarkea, Eamona Farrena, Lauru Brent a Tylera Coppina. O réžiu sa postarali bratia Spierigovci (Jigsaw) a na Slovensku sa snímky dočkáme 1. marca (březen) 2018. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia