Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2018 o 21:28
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Brutálny a nebezpečný policajt Gerard Butler vs elitná skupina lupičov. Akčné krimi Den of Thieves vnadí ďalšou porciou lákavých záberov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Krátko po finálnom traileri dostávame aj celkom nový televízny spot. Zájdete začiatkom februára do kina?

Akčná krimi snímka s názvom Den of Thieves dorazí už o necelý mesiac, čo znamená, že marketingové oddelenie pritlačí na pílu a vďaka záverečnej náloži ukážok sa nás ešte naposledy posnaží dostať do kín v čo najväčšom možnom počte. Krátko po nedávnom finálnom traileri bol teda zverejnený aj nový televízny spot, ktorý sa sústredí najmä na elitnú skupinu lupičov.

Tí sa rozhodnú vykradnúť federálnu banku, no budú musieť čeliť Nickovi Flanaganovi (Gerard Butler), nebezpečnému policajtovi bez limitov. Svoj režijný debut si odbije Christian Gudegast (scenárista snímok A Man Apart, London Has Fallen), pričom premiéra Den of Thieves je u nás naplánovaná na 1. februára (únor) 2018. Ak sa chcete dozvedieť všetko podstatné o príbehu či hereckom obsadení, klikajte sem. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia