Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2018 o 18:45
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V ďalšom filme z akčnej bojovej série Kickboxer sa stretnú Hora z Game of Thrones, legenda boxu Mike Tyson aj Jean-Claude Van Damme

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hafþór Júlíus Björnsson, známy najmä ako Gregor "The Mountain" Clegane z Game of Thrones, bude predstavovať hlavného záporáka akčnej snímky Kickboxer: Retaliation.

Séria bojového Kickboxera nikdy nežiarila nadmernými kvalitami (snáď s výnimkou prvého dielu), takže by sme od nej ani v tomto prípade nečakali žiadne zázraky. Čo sa ale populárnych osobností týka, máme sa na čo tešiť. Okrem dobre známeho Horu z Game of Thrones (Hafþór Júlíus Björnsson) sa v snímke dočkáme aj legendárneho boxera Mikea Tysona, ikonického Jean-Claude Van Dammea s postavou majstra Duranda, starého dobrého Highlandera/Raidena Christophera Lamberta či hlavného hrdinu Kurta Sloanea, ktorého si zahrá Alain Moussi (herca môžete poznať napríklad z minulej časti Kickboxer: Vengeance). 

Príbehová stránka filmu nebude asi jeho podstatnou zložkou, no povedzme si aspoň v skratke, že hlavný hrdina, bojovník Kurt Sloane, sa tentokrát bude musieť vo väzení postaviť zatiaľ svojmu najnebezpečnejšiemu protivníkovi, ohromujúcemu Mongkutovi (Björnsson). Americká premiéra je naplánovaná na 26. januára (leden) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia