Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2018, 20:07
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Lindsay Lohan by si chcela zahrať postavu Batgirl v chystanej komiksovke Jossa Whedona. Čo na to samotný režisér?

FILMY A SERIÁLY BATGIRL
Uložiť Uložené

Tiež si neviete predstaviť Lindsay ako súčasť DCEU? Nič si z toho nerobte, ani my.

Kontroverzia okolo bývalej detskej hereckej hviezdy Lindsay Lohan začala narastať po tom, čo sa herečka známa z filmov, ako The Parent Trap či Mean Girls vyjdarila, že by chcela stvárniť postavu Batgirl. To však nie je všetko. Do snímky, kde by Lindsay stvárnila hlavnú úlohu superhrdinky z komiksového sveta DC, by ju mal obsadiť osobne režisér Joss Whedon (Avengers). Lohan je centrom kontroverzie už mnohé roky, čo naznačuje, že z jej strany ide zrejme o spôsob, ako sa opäť dostať na výslnie. S fanúšikmi sa o tento úžasný nápad podelila prostredníctvom svojho účtu na Twitteri. 


Aj keď si možno niektorí z vás vedia predstaviť túto herečku v kostýme Batgirl, je viac ako nemožné, aby sa niečo také, ako obsadenie Lindsay Lohan do tejto postavy vôbec udialo. Okrem toho sa sám Joss Whedon na premiére Strážcov galaxie 2 vyjadril, že novou Batgirl sa stane zatiaľ verejne neznáma herečka:To, čo sa snažím nájsť v mojej verzii netopierej ženy je asi niekto nový, niekto, kto je ochotný podstúpiť čokoľvek, len aby tú rolu dostal, akokoľvek ťažké to bude. Viem, ako vyzerá v komiksoch, no nebude mi vôbec prekážať, ak tá správna osoba nebude vyzerať podľa predlohy. Zatiaľ sme ešte nezačali s castingom, ale je to skôr o tom, čo z novej Batgirl bude vyžarovať, než to, ako bude vyzerať." 

Ak sa teda nič nezmení, Joss Whedon začne s prácou na svojom novom filme o Batgirl už tento rok. Viete si v tejto úlohe predstaviť aj takú Lindsay Lohan, alebo je vám jasné, že niečo také je naozaj nereálne?

Lindsay Lohan by si chcela zahrať postavu Batgirl v chystanej komiksovke Jossa Whedona. Čo na to samotný režisér?
Zdroj: Buena Vista/DC Comics
Domov
Zdieľať
Diskusia