Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2018 o 0:31
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Alkohol, drogy a krásne ženy. To bol život vnuka najbohatšieho muža sveta, no neviazanú zábavu narušil jeho dramatický únos

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér Trainspottingu Danny Boyle je späť. A to vo všetkej paráde.

Únos vnuka najbohatšieho muža sveta? A nepočuli sme už náhodou o tom niečo? Pokiaľ ste si po prečítaní nadpisu v mysli kládli približne takéto otázky, máte veľmi dobrú pamäť. O únose Johna Paula Gettyho III. totiž v nedávnej dobe natočil svoju kriminálnu snímku dobre známy Ridley Scott (Alien, Blade Runner). Okrem nej sa ale dočkáme aj seriálového spracovania od Dannyho Boylea (Trainspotting, Milionár z chatrče), ktoré sa rovnako ako Scottova snímka bude zaoberať životom rodiny Gettyovcov.

Konkrétnejšie sa podľa všetkého pozrieme na vnuka miliardára Johna Paul Gettyho. Ten bol svojho času najbohatším mužom na svete. Napriek tomu, že majetný Getty vlastnil obrovské množstvo financií, pri únose vlastného vnuka odmietal svojej rodine akokoľvek pomôcť. Prvotný trailer nám však jasne napovedá, že Johna Paul Gettyho III. neuniesli žiadni nebezpeční zločinci, ale vlastne on sám.

V seriáli uvidíme hercov, ako Donald SutherlandBrendan Fraser, Harris Dickinson či Hilary Swank. Scenár k seriálu napísal spisovateľ Simon Beaufoy (scenár 127 hours, The Hunger Games: Cathcing Fire). Premiéra prvého dielu nás čaká už 25. marca (březen) 2018

Domov
Zdieľať
Diskusia