Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2018, 19:51
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Natáčanie Hellboya je plné praktických efektov a poctivej akcie. David Harbour sa posťažoval, že nič náročnejšie v živote nerobil

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Predstaviteľ Hellboya opäť pripomína, že reboot slávnej postavy nebude záležitosťou CGI.

Reboot Hellboya je niečo, na čo sa všetci veľmi tešíme. Bohužiaľ, už sa nedočkáme spolupráce Del Toro - Perlman, no aj tá nová etapa bude mať pravdepodobne čo ponúknuť. Červeným diablom sa vďaka maskérom a ťažkému kostýmu stal David Harbour známy najmä zo seriálu Stranger Things. Ten sa po čase zase raz rozkecal o filme a potvrdil nám, že z veľkej časti sú efekty robené prakticky. Stavali sa kulisy, herci a kaskadéri pracujú na akčných scénach a vyrobilo sa aj veľa masiek. CGI jednoducho nie je doménou filmu, čo nás veľmi teší. Harbour sa taktiež posťažoval, že muž v jeho veku by podobné akčné úkony robiť nemal. Častokrát je to bolestivé a namáhavé (dokonca prehlásil, že na ničom náročnejšom vo svojej kariére nerobil), no na konci dňa má z natáčania aj tak úžasný pocit.

Hellboya režírovaného Neillom Marshalom (The DescentGame of Thrones) uvidíme 11. januára 2019. Okrem Harboura uvidíme aj hercov, ako: Ian McShane (Deadwood, American Gods) v role Hellboyovho adoptívneho otca, Professora Trevora Bruttenholma (aka Professor Broom), Millu Jovovich (The Fifth Element, Resident Evil) ako hlavnú záporáčku Nimue aka the Blood Queen, Sasha Lane (American Honey) ako Alice Monaghan a ďalších. 

Natáčanie Hellboya je plné praktických efektov a poctivej akcie. David Harbour sa posťažoval, že nič náročnejšie v živote nerobil
Zdroj: Lionsgate/Summit

Domov
Zdieľať
Diskusia