Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2018, 15:18
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V pripravovanom filme s Obi-Wanom by sme sa mohli dočkať aj jeho zosnulého majstra Qui-Gon Jinna. Liam Neeson by rozhodne nebol proti

FILMY A SERIÁLY OBI-WAN KENOBI
Uložiť Uložené

Ewan McGregor je za. Liam Neeson taktiež určite nedbá. Tak na čo ešte čakáme?

Nie je to tak dávno, čo The Hollywood Reporter potvrdil, že sa môžeme tešiť na sólovku s milovaným Jedi majstrom Obi-Wanom Kenobim. Keďže si fanúšikovia nevedia v role Kenobiho predstaviť nikoho iného, ako charizmatického Ewana McGregora, viac-menej očakávajú, že sa príbeh snímky bude časovo odohrávať medzi epizódou III a IV.

V tretej časti Star Wars sme McGregora videli naposledy, a tak by bol určite logické, aby sa po mnohoročnej prestávke do svojej populárnej role konečne vrátil. Mohol by si však v snímke zahrať aj jeho zosnulý majster Qui-Gon? Tejto možnosti nasvedčujú rôzne fakty. Čo je ale hlavné, záujem zo strany jeho hereckého predstaviteľa Liama Neesona by rozhodne bol. 

V pripravovanom filme s Obi-Wanom by sme sa mohli dočkať aj jeho zosnulého majstra Qui-Gon Jinna. Liam Neeson by rozhodne nebol proti
Zdroj: Disney

Ohľadom danej témy herca vyspovedalo Yahoo! Movies. „Počujem o tom prvýkrát, nikto so mnou nebol v kontakte. Viem však, že vo svete Star Wars je možné naozaj všetko," povedal Neeson. Po Qui-Gonovej smrti ale pochopiteľne hlavnou otázkou zostáva, ako by sa mohla jeho postava do filmu s Obi-Wanom navrátiť. Jednoznačne najpravdepodobnejšou možnosťou je využitie takzvanej ghost-formy, ktorú sme mohli vidieť napríklad v závere epizódy VI (postavy Yodu, Obi-Wana a Anakina), no najnovšie aj v Star Wars: The Last Jedi (Yoda).

Tejto možnosti z hľadiska filmov nasvedčuje aj rozhovor Yodu a Obi-Wana z epizódy The Revenge of The Sith (pre pripomenutie si spustite video nižšie), kedy Yoda Kenobimu prezradí, že sa môže s Qui-Gonom veľmi ľahko skontaktovať. Fanúšikovia populárneho seriálu Star Wars: The Clone Wars si taktiež iste spomenú na viaceré "ghost-force" scény, všakže? Potešilo by vás podobné znovu stretnutie s Neeson alias Qui-Gonom aj vo filmovej podobe?

Anketa:
Chceli by ste aby sa v sólovke s Obi-Wanom Kenobim objavila aj postava Qui-Gon Jinna?
Áno
Nie
Áno
98 %
306 Hlasov
Nie
2 %
7 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia