Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2018, 15:24
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Futbalový tréner v podaní Al Pacina sa v skutočnom príbehu od režiséra Rain Mana zapletie do škandálu ohľadom sexuálneho zneužívania detí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po The Wizard of Lies pre nás Barry Levinson kuchtí ďalší potenciálne zaujímavý projekt.

HBO pre nás chystá ďalší zaujímavý film podľa skutočných udalostí a opäť pri tom bude režisér Barry Levinson. Ten nám minulý rok v spoluprácii s Robertom De Nirom priniesol kvalitnú dráma The Wizard of Lies (naša recenzia tu). V chystanej snímke Paterno sa predstaví iná herecká legenda, a síce Al Pacino.

Ten si zahrá Joea Paterna, jedného z najlepších trénerov amerického univerzitného futbalu. Jeho dobré meno sa však pošpiní, keď sa prevalí obrovský škandál o sexuálnom zneužívaní detí. Paterno bol obvinený, že o zneužívaní vedel a kryl ho.

V ďalších úlohách sa predstavia Riley Keough, Kathy Baker, Greg Grunberg a Annie Parisse. O scenár sa postarali Debora Cahn a John C. Richards. Podľa režiséra sa film nebude zameriavať na celú Paternovu kariéru, ale skôr pokryje obdobie dvoch týždňov, teda dobu, kedy sa škandál prevalil.

„Nechystám sa predkladať žiadnu agendu či presviedčať divákov o svojej pravde,“ vyjadril sa Levinson. „Na konci filmu si každý bude musieť utvoriť vlastný názor.“ Premiéra je stanovená na tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia