Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2018, 13:32
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Drsná detektívka Jessica Jones si začne v 2. sérii dávať svoj život opäť dohromady. Na Netflixe bude k dispozícii už v marci

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po vražde Kilgravea bude síce známa ako zabijak so superschopnosťami, ona sa však aj napriek tomu rozhodne vykonávať viac dobra.

Posledná nádielka noviniek ohľadom druhej série Jessicy Jones dorazila ešte začiatkom decembra minulého roku. Vtedy sme si mohli vychutnať jeden tajomný obrázok a zároveň sa ponoriť do oficiálnej synopsy, vďaka ktorej sme zistili, že si newyorská súkromná detektívka začne po vražde Kilgravea dávať svoj život opäť dohromady.

A to aj napriek skutočnosti, že bude v celom meste známa ako zabijak so superschopnosťami. Do cesty sa jej však časom pripletie celkom nový prípad, kvôli ktorému bude musieť neochotne čeliť tomu, kto naozaj je. Pre ďalšie informácie už ale klikajte sem.

Radi by sme vám totiž dali do pozornosti čerstvý obrázok s ústrednou hrdinkou. Ten zverejnil známy magazín Empire a ako sa môžete presvedčiť pod textom, Jessica Jones na ňom s najväčšou pravdepodobnosťou využíva svoju silu na konanie dobra.

Okrem samotnej Krysten Ritter sa vráti aj David Tennant, Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss či Eka Darville, ktorých ďalej doplnia ešte nováčikovia v podaní Janet McTeer a J. R. Ramireza. Všetkých 13 epizód druhej série bude na Netflixe sprístupnených už 8. marca (března) 2018. Pozerali ste prvú sériu? A chystáte sa aj na tú nadchádzajúcu?

Drsná detektívka Jessica Jones si začne v 2. sérii dávať svoj život opäť dohromady. Na Netflixe bude k dispozícii už v marci
Zdroj: Netflix/Empire
Domov
Zdieľať
Diskusia