Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2018, 4:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kombinácia Jurského Parku a Čelustí? Podľa slov Jasona Stathama sa práve na toto máme v jeho obludnom filme Meg tešiť

FILMY A SERIÁLY THE MEG
Uložiť Uložené

Možno to so svojím tvrdením Statham predsa len mierne prehnal.

Vysoké očakávania? Kdeže. Prinajlepšom sa snáď dočkáme aspoň experimentálnej béčkovej zábavy. Alebo nás čaká obrovské prekvapenie? Uvidíme. Stathama síce máme ako akčného herca radi, ale v boji proti gigantickému žralokovi by sme predsa len vsadili na toto nebezpečné krvilačné zviera

Dej snímky bude čerpať z knižnej predlohy Stevea Altena z roku 1997. Mariánska priekopa v sebe skrýva morské tvory, aké si vie obyčajný smrteľník asi len ťažko predstaviť. Medzi nimi sa však nachádza aj obrovské monštrum, ktoré sa rozhodne narobiť Stathamovi a jeho skupine odvážlivcov nemalé problémy.

Či pôjde o zábavný akčňák alebo nezáživný prepadák sa zatiaľ neodvažujeme predpovedať, no prvý trailer by nám hádam vedel napovedať viac. Snáď sa ho teda už čoskoro dočkáme. Zatiaľ si ale máme možnosť vychutnať aspoň niekoľko fotiek z natáčania.

V snímke si okrem Stathama zahrajú aj herci, ako Jessica McNamee, Li Bingbing, Winston Chao, Ruby Rose, Rainn Wilson, Cliff Curtis či Robert Taylor. O réžiu filmu sa postará Jon Turteltaub (Last Vegas) a scenár má na starosti Dean Georgaris. Premiéra akčného filmu The Meg je plánovaná na 10. augusta (srpen) 2018. Aké dávate tejto snímke šance?

Domov
Zdieľať
Diskusia