Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2018, 12:04
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Úplne odlišní otcovia Adam Sandler a Chris Rock sa pripravujú na svadbu svojich potomkov, čo sa nezaobíde bez bláznivých situácií

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netflixovská komédia The Week Of prichádza s prvou porciou záberov.

Nová netflixovská komédia The Week Of nám predstaví dvoch totálne rozdielnych otcov v podaní Adama Sandlera a Chrisa Rocka. Ich deti sa však chystajú na svadbu, takže obaja otcovia a ich rodiny strávia celý týždeň spolu. A vzhľadom na ich početné rozdiely je jasné, že týchto sedem dní bude naplnených poriadne absurdnými a zábavnými momentami.

Snímku natočil Robert Smigel, ktorý sa spolu so Sandlerom postaral aj o scenár. Z ďalších hercov uvidíme aj Rachel Dratch, Stevea Buscemiho, Roba Morgana, Scotta Cohena, Patriciu Belcher, Melanie Nicholls-King a Mauryho Ginsberga.

Pre Sandlera ide už o štvrtú spoluprácu s Netflixom, predtým so streamovacím gigantom spolupracoval na snímkach The Do-Over, Sandy Wexler a The Meyerowitz Stories. Premiéra je naplánovaná na 27. apríla (duben) 2018 a nižšie si môžete vychutnať prvý teaser.

Domov
Zdieľať
Diskusia