Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2018 o 19:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ako funguje v partnerskom vzťahu mužský a ženský mozog? Romantická komédia nám to priblíži prostredníctvom troch odlišných párov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka The Female Brain sa hlási o slovo s oficiálnou ukážkou. Pobavila vás?

Komédia The Female Brain sa nám bude snažiť zábavnou formou priblížiť vedecky overené procesy, ktoré nastávajú v mužskom a ženskom mozgu pri romantických eskapádach. Neurovedkyňa Julia sa zaujíma o biochémiu ženského mozgu a jeho rôznorodosti nám sú ukázané na troch rôznych pároch.

Zoe a Gregovi pracovné problémy nahlodávajú vzťah; Lisa a Steven zase hľadajú spôsob ako okoreniť svoj uvädajúci manželský život; a Lexi, ktorá si nemôže pomôcť a snaží sa silou mocou svojho priateľa Adama zmeniť.

Film natočila Whitney Cummings a okrem nej samotnej uvidíme aj hercov, ako Alysia Reiner, Cecily Strong, Sofia Vergara, Toby Kebbell, James Marsden, Jane Seymour, Beanie Feldstein či Adam Shapiro. Americká premiéra je stanovená na 9. februára (únor) 2018. Zaujal vás trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia