Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2018, 17:34
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Záhadná kráska Sophie Turner z Game of Thrones zamotá v dramatickom thrilleri hlavu nielen osamelému mužovi, ale aj celému mestu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka Josie dorazila s oficiálnym trailerom.

Osamelý muž Hank (Dylan McDermott) žije otupujúci život, ale jedného dňa mu doňho vpadne tajomná kráska Josie (Sophie Turner). Hank a Josie nadviažu bližší vzťah, čo sa však rozhodne nepáči komunite malého južanského mestečka. Situáciu navyše komplikuje aj Hankova žiarlivosť. Zdá sa, že mladá Josie začala akúsi záhadnú hru, takže je jasné, že tento vzťah sa nezaobíde bez následkov.

Dramatický thriller Josie (niekde aj pod názvom Huntsville) natočil Eric England (Contracted) a v ďalších rolách uvidíme aj Jacka Kilmera, Kurta Fullera, Daega Faercha, Lombardo Boyar, Jennifer Prediger či Robin Bartlett. Do amerických kín sa Josie dostane 16. marca (březen) tohto roku. Zaujal vás trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia