Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2018, 12:50
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Posledná rola zosnulého Rega E. Catheyho - zahrá si otca Lukea Cagea v 2. sérii seriálu od Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Známy seriálový aj filmový herec nás pred niekoľkými málo dňami nečakane opustil. Jeho finálnu úlohu si budeme môcť vychutnať v nadchádzajúcej sérii Lukea Cagea.

Ako už asi mnohí z vás veľmi dobre vedia, pred niekoľkými málo dňami sa celý filmový svet nečakane ponoril do smútku, pretože nás navždy opustili hneď dve známe a obľúbené mená.

Okrem brilantného skladateľa Jóhanna Jóhannssona, ktorého príčina smrti je zatiaľ stále záhadou, sme sa museli rozlúčiť aj s hercom Regom E. Catheym, známym najmä vďaka seriálom OzThe Wire či House of Cards. Reg totiž vo veku 59 rokov prehral boj s rakovinou pľúc.

Krátko po Catheyho úmrtí bolo ale oznámené, že jeho finálnu úlohu uvidíme v nadchádzajúcej druhej sérii Lukea Cagea, kde stvárni postavu Jamesa Lucasa, teda otca ústredného hrdinu. Navyše, hercova rola je údajne kľúčová, takže sa už skutočne tešíme. Seriál sa vráti na Netflix v priebehu tohto roka.

Posledná rola zosnulého Rega E. Catheyho - zahrá si otca Lukea Cagea v 2. sérii seriálu od Netflixu
Zdroj: Netflix
Anketa:
Budete sledovať druhú sériu Lukea Cagea?
Samozrejme, prvá ma naozaj bavila
Nie, tento hrdina ma nazaujal
Samozrejme, prvá ma naozaj bavila
80 %
Nie, tento hrdina ma nazaujal
20 %
Domov
Zdieľať
Diskusia