Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2018, 22:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kariéra herca či nájomného zabijaka? To je súčasná dilema hlavného hrdinu komediálneho seriálu z dielne HBO

FILMY A SERIÁLY BARRY
Uložiť Uložené

Barryho registrujeme nejaký ten piatok, ale premiéra jeho prvej časti sa už blíži.

Túžba po zmene pracovnej pozície je v modernej dobe úplne bežnou záležitosťou. Málokto si odpracuje celý svoj život až do dôchodku v jednej firme. Väčšina z nás vystrieda dokonca hneď niekoľko odborov. V prípade Barryho ide však o trocha neobyčajnú situáciu. 

Práca nájomného vraha mu prináša slušné peniaze, ale duševne ho nenapĺňa. Pri prenasledovaní jednej zo svojich obetí sa dostáva do budovy, kde sa koná herecký krúžok, a ten nasadí Barrymu chrobáka do hlavy. Podarí sa mu v sebe objaviť herecký talent?

Za seriálom s rovnomenným názvom ako meno hrdinu, Barry, bude stáť jeho hlavný herecký predstaviteľ Bill Hader (scenáre pre Saturday Night Live či niekoľko sérií South Parku) a výkonný producent Silicion Valley, Alec Berg

Okrem Hadera uvidíme hercov, ako Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler, Anthony Carrigan či Henry Winkler. Prvý diel tohto zábavne pôsobiaceho seriálu má v pláne HBO vypustiť 25. marca (březen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia