Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2018, 15:19
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tomb Raider s Aliciou Vikander vtrhne do kín už tento týždeň. Navnaďte sa na premiéru štyrmi klipmi priamo z filmu

FILMY A SERIÁLY TOMB RAIDER
Uložiť Uložené

Lara Croft sa už onedlho vydá na svoje nové filmové dobrodružstvo. A ak ohľadom návštevy kina stále váhate, možno vás navnadia čerstvé ukážky.

Či už sa vám to páči alebo nie, novou Larou Croft je oscarová kráska Alicia Vikander. Tá sa nás o svojich kvalitách v úlohe tejto ikonickej postavy pokúsi presvedčiť už tento štvrtok, kedy snímka Tomb Raider konečne vstúpi do našich kín.

A aj keď nás doposiaľ zverejnené ukážky na zadok rozhodne neposadili, určite nestrácame nádej a pevne dúfame, že nám režisér Roar Uthaug naservíruje aspoň akčné dobrodružstvo, na ktoré sa bude dobre pozerať. Všetko navyše bude už len vítaným bonusom.

Štúdio Warner Bros. sa s nami dokonca krátko pred premiérou podelilo o štvoricu klipov priamo z filmu (pod textom). Snímka Tomb Raider vtrhne na naše strieborné plátna už 15. marca (březen) 2018 a pokiaľ sa chcete dozvedieť viac o postavách či samotnom príbehu, klikajte sem. Tak čo, vybehnete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia