Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2018, 13:58
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Remake kultového hororu Suspiria bude nervydrásajúcim zážitkom. Herečku Dakotu Johnson dokonca náročné nakrúcanie poslalo k terapeutovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Novej verzie klasického hororu Daria Argenta by sme sa mali dočkať ešte tento rok.

Remake kultového hororu Suspiria od Daria Argenta z roku 1977 je očakávaný s pomerne veľkými obavami. Predsa len, originál je originál, a jeho fanúšikovia sa boja, že remake zničí kúzlo a kvality originálu.

Režíruje však oscarový nominant Luca Guadagnino zodpovedný za skvelú romancu Call Me By Your Name, takže nádej na kvalitný zážitok stále žije.

 

Hlavnú úlohu si strihne Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) a podľa jej slov sa máme pripraviť na poriadne intenzívny horor. Dokonca taký intenzívny, že samotnú Dakotu poslal na terapiu.

Remake kultového hororu Suspiria bude nervydrásajúcim zážitkom. Herečku Dakotu Johnson dokonca náročné nakrúcanie poslalo k terapeutovi
Zdroj: Warner Bros.

„Nebudem klamať, natáčanie Suspirie ma poriadne rozhádzalo,“ prezradila herečka. „Až tak, že som musela ísť na terapiu.“ Pridala tiež historku z nakrúcania, keď sa štáb nachádzal v opustenom hoteli na vrchole hory. Na streche bolo 30 telefónnych drôtov, takže elektrina pulzovala celou budovou. Nakrúcalo sa tiež vo veľkej zime.

Príbeh rozpráva o mladej Američanke Suzy Bannion, ktorá nedávno dorazila do baletnej akadémie, kde plánuje rozvíjať svoje nadanie. S podivnou školou a jej osadenstvom však ale rozhodne nie je čosi v poriadku a Suzy sa behom krátkej chvíle ocitá v rukách nemilosrdného zla.

Luca Guadagnino povedal, že jeho verzia bude skôr poctou originálu než regulérnym remakom. Okrem Dakoty Johnson uvidíme aj Chloë Grace Moretz, Tildu Swinton, Jessicu Harper a Miu Goth. Premiéra by sa mala uskutočniť ešte v priebehu tohto roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia