Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Lando Calrissian je pansexuál a možno dostane vlastný film. DiCaprio zase rokuje so Spielbergom o biografii slávneho amerického prezidenta

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vitajte pri ďalších Raňajkách, kde sa dozviete všetky podstatné novinky z posledných dní.

Je tu nový pracovný týždeň, čo okrem iného znamená, že vám prinášame našu pravidelnú rubriku Raňajky s Filmkultom. Aj dnes sme pre vás vybrali tie najvýznamnejšie novinky z filmového a seriálového sveta. Príjemné čítanie.

 

Sólovka Landa Calrissiana

Po Han Solovi možno dostane vlastný film aj Lando Calrissian. Toho v chystanom spin-offe Solo: A Star Wars Story stvárnil Donald Glover. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy túto možnosť nezavrhla.

Neskôr sa ukázalo, že fanúšikovia a filmové weby sa vo svojich záveroch príliš unáhlili, keď informovali, že Landova sólovka sa chystá už v blízkej budúcnosti. „Samozrejme, že by sme jedného dňa radi vyrozprávali aj príbeh Landa Calrissiana, ale teraz to nie je relevantné.

Tvorcovia sa však dotkli inej témy, a síce Landovej sexuality. Zo Solo: A Star Wars Story bude údajne jasné, že Lando je pansexuál. To znamená, že je schopný cítiť lásku ku komukoľvek, bez ohľadu na jeho pohlavie či sexuálnu identitu.

Lando Calrissian je pansexuál a možno dostane vlastný film. DiCaprio zase rokuje so Spielbergom o biografii slávneho amerického prezidenta
Zdroj: Walt Disney/Lucasfilm

Destination Wedding

Keanu Reeves a Winona Ryder si v romantickej komédii Destination Wedding zahrajú dvoch zatrpknutých svadobných hostí, Franka a Lindsay, medzi ktorými sa vyvinie prekvapivá náklonnosť. O scenár a réžiu sa postaral Victor Levin. Pre Reevesa a Ryder ide už o štvrtý spoločný film.

Predtým sa objavili v horore Dracula, sci-fi A Scanner Darkly a dráme The Private Lives of Pippa Lee. Americká premiéra Destination Wedding je naplánovaná na 24. augusta (srpen) 2018.

Steven Spielberg, Leonardo DiCaprio a biografická dráma z americkej občianskej vojny

Steven Spielberg a Leonardo DiCaprio sa zrejme opäť stretnú pri spoločnom projekte. Obaja podľa portálu Deadline rokujú o tom, že spolu natočia biografickú drámu o generálovi Ulyssesovi S. Grantovi.

Ten bol v americkej občianskej vojne generálom Únie a neskôr sa stal 18. prezidentom USA. Pokiaľ sa Spielberg a DiCaprio skutočne do projektu pustia, pôjde o ich prvú spoluprácu od krimi komédie Catch Me If You Can z roku 2002.

Lando Calrissian je pansexuál a možno dostane vlastný film. DiCaprio zase rokuje so Spielbergom o biografii slávneho amerického prezidenta
Zdroj: DreamWorks

Beautiful Boy

Dráma Beautiful Boy rozpovie divákom emocionálny príbeh podľa skutočných udalostí. V jeho centre bude stáť mladý Nic Sheff (Timothée Chalamet), ktorý je závislý na drogách. Jeho otec (Steve Carell) však stojí pri ňom a snaží sa svojmu synovi pomôcť prekonať peklo závislosti.

Okrem spomenutých hercov sa môžeme tešiť aj na Mauru Tierney, Christiana Converya, Kaitlyn Dever, Jacka Dylan Grazera či Amy Ryan. Americká premiéra je stanovená na 18. októbra (říjen) 2018. Vychutnajte si prvé dva teasery.

Domov
Zdieľať
Diskusia