Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2018, 13:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jennifer Garner je znova badass. Po vražde manžela a dcéry sa v akčnom thrilleri od režiséra 96 hodín mení na brutálneho anjela pomsty

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po Atomic Blonde tu máme ďalší pokus o "Johna Wicka v sukni". Zaradí sa Jennifer Garner medzi kultové akčné hrdinky?

Johnovi Wickovi stačilo zabiť psa, aby sa vydal na krvavú odyseu za pomstou. Čo sa však stane, keď matke zabijete manžela aj malú dcéru? Riley North (Jennifer Garner) mala všetko. Skvelý život aj krásnu rodinu. Tá sa však stala terčom brutálneho útoku a jej manžela aj dcérku zavraždili.

Snaha o dovolanie spravodlivosti vychádza naprázdno - skorumpovaný súd sa rozhodol vrahov chrániť. Riley vie, čo musí urobiť a na niekoľko rokov sa po nej zľahne zem. Keď sa však vráti, je ochotná pomstiť sa. Celé roky totiž trénovala a stal sa z nej obávaný anjel pomsty.

Akčný thriller Peppermint režíroval Pierre Morel (Taken) a okrem Garner uvidíme Johna Gallaghera Jr. Method Mana, Jona Ortiza, Juana Pablo Raba, Annie Ilonzeh a Richarda Cabrala.

O Johna Wicka v ženskom podaní sa nedávno snažil akčňák Atomic Blonde, teraz sa o niečo podobné zrejme pokúsi režisér Taken. Americká premiéra je stanovená na 7. septembra (září) 2018.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia