Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2018, 14:13
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Disney rozhodlo v najnovšom komikse. Han Solo je oficiálne lepším pilotom než Darth Vader

FILMY A SERIÁLY STAR WARS
Uložiť Uložené

V komiksovom príbehu sa Han Solo snažil uniknúť pred Darth Vaderom. Podarilo sa mu to?

Kládli ste si niekedy otázku, kto je v Star Wars univerze najlepší pilot? Je to Anakin Skywalker/Darth Vader alebo Han Solo? Obaja svoje zručnosti niekoľkokrát predviedli a Anakin sa dokonca sám pasoval za najlepšieho pilota v galaxii. Nový komiks zo sveta Star Wars, ktorý spadá do oficiálneho kánonu, však tvrdí, že lepším je predsa len Han Solo.

Aspoň v tomto konkrétnom príbehu. Ten sa odohráva medzi Novou nádejou a Impérium vracia úder a v ňom si najslávnejší pašerák zmeria sily so samotným Darthom Vaderom. Solo samozrejme riadi Millennium Falcon, zatiaľ čo Vader ho prenasleduje vo svojom Tie Fighteri.

Disney rozhodlo v najnovšom komikse. Han Solo je oficiálne lepším pilotom než Darth Vader
Zdroj: Marvel Comics

Vader na cca 30 stranách ide Solovi po krku, avšak Sithský lord odíde s dlhým nosom. Zaujímavé je, že Darth Vader je ako pilot skúsenejší, lenže Han má v rukáve viacero trikov a úhybných manévrov, ktorými sa mu napokon podarí uniknúť.

Nehovoriac už o jeho veľkej dávke šťastia. Využíva všetko, čo mu príde do cesty, len aby sa Vadera striasol. V poslednej chvíli sa uhne raketám a skrýva sa za zvyškami zničenej povstaleckej lode.

Odporúčané
Ktorý Star Wars film by si za žiadnu cenu nemal zmeškať? Toto je 11 najlepších snímok zo sveta Hviezdnych vojen (Rebríček) Ktorý Star Wars film by si za žiadnu cenu nemal zmeškať? Toto je 11 najlepších snímok zo sveta Hviezdnych vojen (Rebríček) 21. novembra 2022, 9:30

Zdá sa teda, že skúsenosti sú vám nanič, ak proti vám stojí človek, ktorý dokáže využiť vlastnú kreatívnosť a nápady. Iste, pri Hanovi stálo aj šťastie, ale ako sa hovorí: šťastie praje pripraveným.


Disney rozhodlo v najnovšom komikse. Han Solo je oficiálne lepším pilotom než Darth Vader
Zdroj: Marvel Comics
Domov
Zdieľať
Diskusia