Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2018, 12:10
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

DC spustilo vlastnú streamovaciu službu. Okrem blížiaceho sa projektu Titans na nej budú komiksy, seriály a filmy tejto značky

FILMY A SERIÁLY TITANS
Uložiť Uložené

Pri príležitosti spustenia služby DC Universe sme sa dočkali aj malej upútavky zo seriálu Titans.

DC Comics v spoluprácii s Warner Bros. Digital Networks spustili svoju vlastnú streamovaciu službu s názvom DC Universe.

Predplatiť si ju môžete za 7,99 dolárov a nájdete na nej digitalizované komiksy, ale aj remastrovaný seriál Wonder Woman s Lyndou Carter z roku 1977, seriál Batman: The Animated Series či novú sériu animovaného projektu Young Justice.

DC spustilo vlastnú streamovaciu službu. Okrem blížiaceho sa projektu Titans na nej budú komiksy, seriály a filmy tejto značky
Zdroj: Warner Bros. Television

Čo sa týka filmov, budete mať prístup k 4 filmom o Supermanovi s Christopherom Reevom či Nolanovým Batmanom. V budúcnosti na DC Universe pribudnú seriály, ako Titans, Doom Patrol, Swamp Thing či Stargirl.

Práve Titans si svoju premiéru odbije už budúci mesiac, a tak sme pri príležitosti spustenia DC Universe dostali aj krátku ukážku, v ktorej sa v jednej scéne stretnú obaja Robinovia, teda Jason Todd a Dick Grayson..

Na videu nižšie začína od času 1:56. V Titans si zahrajú Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft, Ryan Potter, Curran Walters či Minka Kelly. Seriál dorazí 12. októbra (říjen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia