Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2018, 6:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nová verzia Sabriny, mladej čarodejnice láka na 2. sériu prvými zábermi a Tom Hanks si možno zahrá v Pinocchiovi

FILMY A SERIÁLY THE CHILLING ADVENTURES OF SABRINA
Uložiť Uložené

Pravidelnú dávku filmových a seriálových noviniek vám prinášame aj tento pondelok.

Aj tento pracovný týždeň načneme našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom. A keďže sa nám toho teraz nakopilo pomerne dosť, poďme rovno na to.

The Chilling Adventures of Sabrina

2. séria kvalitného fantasy hororového seriálu The Chilling Adventures of Sabrina (naša recenzia tu) dorazila s prvými zábermi. V hlavnej úlohe sa opäť predvedie skvelá Kiernan Shipka a objavia sa aj Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Chance Perdomo, Richard Coyle a Ross Lynch. Premiéry sa dočkáme 5. apríla (duben) 2019.

Blue Beetle

Na strieborné plátna sa chystá ďalší superhrdina. Jeho civilné meno je Jaime Reyes, ale používa alias Blue Beetle. Pochádza zo stajne DC, takže nám ho doručí štúdio Warner Bros. O scenár sa postará Gareth Dunnet-Alcocer.

Blue Beetle sa v komiksoch prvýkrát objavil v roku 2006 a ide o mexicko-amerického tínedžera, ktorý objaví záhadného modrého skarabea. Ten mu následne prepožičia nevídané schopnosti. Film by mal byť výnimočný v tom, že pôjde o prvý komiksový film s latinským hlavným hrdinom. Zatiaľ však netušíme, kto si ho zahrá.

Nová verzia Sabriny, mladej čarodejnice láka na 2. sériu prvými zábermi a Tom Hanks si možno zahrá v Pinocchiovi
Zdroj: DC Comics

Welcome to Marwen

Nádejná dráma Welcome to Marwen dorazila so svojím tretím trailerom. Vo filme budeme sledovať Marka Hogancampa (Steve Carell), ktorý sa stane terčom brutálneho útoku. Ako formu terapie si vytvorí vlastný svet z malých figúrok. V jeho vymyslenom meste Marwen je tak miesto aj pre hrdinstvo a nádej.

Odporúčané
Čarodejnica Sabrina sa v traileri pre 2. sériu kúpe v krvi a mávnutím rúk láme väzy nepriateľov Čarodejnica Sabrina sa v traileri pre 2. sériu kúpe v krvi a mávnutím rúk láme väzy nepriateľov 18. marca 2019, 16:36

A práve prostredníctvom svojej fantázie dokáže Mark nájsť odvahu zmieriť sa s osudom aj v skutočnom živote. Režíruje Robert Zemeckis (Forrest Gump) a vo vedľajších úlohách si zahrajú aj Eiza González, Diane Kruger, Leslie Mann či Merritt Wever . Slovenská premiéra sa uskutoční 14. marca (březen) 2019.

Once Upon a Deadpool

Prístupná verzia Deadpoola 2 s názvom Once Upon a Deadpool bude obsahovať viac než 20 minút nových scén. Do amerických kín sa film dostane 12. decembra (prosinec) 2018. Vychutnajte si novú ukážku.

 

Pinocchio

Tom Hanks momentálne rokuje so štúdiom Disney ohľadom toho, či sa objaví v hranom remaku animáku Pinocchio. V hranej verzii by mal stvárniť dobráckeho Geppetta, ktorý z dreva vystrúha Pinocchia. Toho následne oživí Modrá víla.

Zatiaľ nie je isté, či si Hanks rolu skutočne zahrá. Remake režíruje Paul King (Paddington). Vlastnú verziu rozprávky podľa knihy Carla Collodiho pripravuje aj Guillermo del Toro. V jeho verzii však pôjde o stop-motion muzikál odohrávajúci sa v Taliansku 30. rokov 20. storočia. 

Nová verzia Sabriny, mladej čarodejnice láka na 2. sériu prvými zábermi a Tom Hanks si možno zahrá v Pinocchiovi
Zdroj: Warner Bros.

Counterpart

2. séria úspešného seriálu Counterpart dorazila s novým trailerom. Do hlavnej (dvoj)úlohy sa vráti J. K. Simmons a uvidíme aj Oliviu Williams, Harryho Lloyda, Nicholasa Pinnocka, Nazanin Boniadi a Saru Serraiocco. Premiéra nás čaká 9. decembra (prosinec) 2018.

M. Night Shyamalan chystá ďalší thriller

M. Night Shyamalan nám čoskoro predstaví svoj psychologický thriller Glass a v týchto žánrových vodách ešte pobudne. Chystá totiž seriálový projekt pre spoločnosť Apple.

Zatiaľ nevieme jeho názov, ale hlavnými hrdinami by mali byť Dorothy a Sean Turnerovci, ktorí si najmú mladú Leannu, aby im pomohla s novonarodeným dieťaťom. V seriáli si zahrajú Lauren Ambrose a Rupert Grint. Dátum premiéry momentálne nepoznáme.

Nová verzia Sabriny, mladej čarodejnice láka na 2. sériu prvými zábermi a Tom Hanks si možno zahrá v Pinocchiovi
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia