Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2019, 14:15
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

DCEU je tak trochu mŕtve. Budúce sólovky sa podľa šéfa Warneru sústredia samé na seba

DCEU je tak trochu mŕtve. Budúce sólovky sa podľa šéfa Warneru sústredia samé na seba
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Dúfajme, že tento krok povedie k ďalším skvelým komiksovkám.

Koncom januára sme ťa informovali o tom, že podľa predsedu Warner Bros. Pictures Group Tobyho Emmericha plánuje DC pracovať prevažne na jednotlivých sólovkách, akým bol napríklad úspešný Aquaman. Prepájanie svetov superhrdinov DCEU bude teda na určitý čas odložené do úzadia.

Ich najbližšou sólovkou sa stane komiksovka Shazam!. Tej sa v slovenských a českých kinách dočkáš už 4. apríla (duben) 2019. A pokiaľ by dopadla podobne, ako najnovší prírastok Aquaman, z kvalitatívneho hľadiska by bola spokojná väčšia časť divákov, no a z toho finančného hľadiska samozrejme štúdio.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#Repost @shazammovie . . . Meet #SHAZAM ⚡- In theaters April 5. Watch the full video on YouTube now.

Príspevok, ktorý zdieľa Warner Bros. Entertainment (@warnerbrosentertainment),

Tvrdenie predsedu Warner Bros. aktuálne pre LA Times potvrdil aj CEO Kevin Tsujihara. Podľa jeho názoru je štúdio so svojimi pripravovanými projektami, ako Shazam, Joker, Wonder Woman 1984 a Birds of Prey, na správnej ceste.

Ich nový cieľ, a teda venovanie sa jednotlivým príbehom v sólovkách, považuje za vhodnú stratégiu. A i keď nevylučuje, že sa v budúcnosti k prepájaniu jednotlivých svetov dostaneme, v blízkej dobe to tak rozhodne nebude. 

Pripomeňme si, že spojenie superhrdinov v podobe Justice League bolo pre DCEU obrovským neúspechom (finančným aj kvalitatívnym), a preto je takéto rozhodnutie viac než pochopiteľné.

Anketa:
Myslíš, že sa štúdio rozhodlo správne?
Áno
Nie
Áno
71 %
Nie
29 %
Domov
Zdieľať
Diskusia