Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V 2. sérii komiksového seriálu Titans uvidíme Batmana. Zahrá si ho hviezda z Game of Thrones

V 2. sérii komiksového seriálu Titans uvidíme Batmana. Zahrá si ho hviezda z Game of Thrones
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dorazila ďalšia dávka správ zo sveta filmu aj seriálu.

Keďže sa opäť raz nakopilo viacero filmových a seriálových noviniek, tak ti nové vydanie rubriky Raňajky s Filmkultom znova prinášame aj v sobotu.

4. séria Lucifera odhalila prvé zábery aj dátum premiéry

Streamovací gigant zverejnil debutové zábery zo 4. série Lucifera a zároveň potvrdil dátum jej premiéry. Samozrejme, okrem Tom Ellisa v hlavnej úlohe sa vráti aj Laura German ako detektívka Chloe Decker. Všetkých 10 epizód novej série bude sprístupnených 8. mája (květen) 2019.

Hudobný film s Rihannou a Donaldom Gloverom vnadí novou ukážkou

Tropický hudobný thriller Guava Island s Rihannou a Donaldom Gloverom sa pripomenul krátkym teaserom. Vyššie spomínané osobnosti stvárnia pár, ktorý sa pretĺka životom na Kube, až jedného dňa Gloverovu postavu miestneho hudobníka unesú. Za réžiou stojí Hiro Murai (Atlanta, Legion), o scenár sa postaral Donaldov brat Stephen a vo filme si zahrá aj Letitia Wright. Prostredníctvom Amazon Prime Video si môžeš snímku pozrieť už dnes, teda 13. apríla (duben) 2019.

Seriál Titans našiel svojho Batmana

Iain Glen, ktorý je známy úlohou Joraha Mormonta v Game of Thrones, si zahrá Brucea Waynea v 2. sérii komiksového seriálu Titans. Pripojí sa tak k postavám, ako napríklad Deathstroke, Jericho Wilson (Deathstrokeov syn) či Rose Wilson (Deathstrokeova dcéra). 2. séria by mala doraziť niekedy na jeseň tohto roku.

Raňajky
Raňajky Zdroj: HBO

Jake Gyllenhaal si zahrá v minisérii od HBO

Obľúbenec Jake Gyllenhaal by mal stvárniť hlavnú postavu v pripravovanej minisérii od HBO. Tá ponesie názov Lake Success, bude vychádzať z knižnej predlohy od Garyho Shteyngarta a zameria sa na Barryho Cohena, narcistického manažéra, ktorý utečie od rodiny, aby našiel svoju vysokoškolskú priateľku.

Jeho manželka zatiaľ doma bojuje s výchovou ich autistického syna a začína si románik s niekým iným. Shteyngart sa spoločne s Tomom Spezialym (The Leftovers, Ash vs Evil Dead) postará o scenár. Pôjde o Jakeovu prvú televíznu rolu. 

Raňajky
Raňajky Zdroj: Focus Features

Chystá sa seriálový Posledný Mohykán

Cary Joji Fukunaga (True Detective, Maniac), ktorý momentálne natáča 25. bondovku, spojí sily s režisérkou Nicole Kassell (The Leftovers, Westworld) kvôli seriálovej adaptácii slávnej knihy The Last of the Mohicans. Za scenárom stojí Fukunaga a Nicholas Osborne, pričom réžia sa chopí Kassell. Vynikajúci celovečerný film od Michaela Manna (Heat, Collateral) vznikol v roku 1992.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Morgan Creek Productions
Domov
Zdieľať
Diskusia