Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2019, 20:41
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zabijak Chucky s hlasom Marka Hamilla sa stane robotickým sadistom ovládaným nebezpečným hackerom

Zabijak Chucky s hlasom Marka Hamilla sa stane robotickým sadistom ovládaným nebezpečným hackerom
Zdroj: Orion Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

21. storočie si vyžiadalo menšiu inováciu aj u starej známej bábiky menom Chucky.

Aubrey Plaza (Ingrid Goes West) si v horore Child's Play zahrá matku chlapca menom Andy (Gabriel Bateman – Lights Out), ktorý dostane na svoje narodeniny pozoruhodnú modernú hračku. Tim Matheson hrajúci Henryho Kaslana, zakladateľa firmy Kaslan Corp, ktorá vytvorila inteligentnú robotickú hračku, o nej vraví ako o najlepšom priateľovi dieťaťa. Pravda je však značne odlišná.

V pôvodnej verzii Chuckyho z roku 1988 bábiku posadol nebezpečný vrah Charles Lee Ray, v prípade novej verzie ale myseľ robotickej hračky ovládne hacker. Programovací kód hračky sa zmení, a tak mierumilovná umelá inteligencia začne prekračovať hranice a meniť sa na násilné monštrum.

Rozdiel medzi originálom a novým Child's Play je z vyššie priloženého traileru viac než zjavný. Okrem spomínaných hercov si v snímke zahrá Brian Tyree Henry (Atlanta), Beatrice Kitsos (The Exorcist), Ty Consiglio (Wonder) či Carlease Burke (Jumanji: Welcome to the Jungle). Hlas ikonickému zabijakovi Chuckymi prepožičal Mark Hamill, ktorý je pre filmových nadšencov známy predovšetkým vďaka postave Lukea Skywalkera zo ságy Star Wars.

Filmová réžia pripadla na Larsa Klevberga (Polaroid) a o scenár sa postaral Tyler Burton Smith. Premiéra novodobého Chuckyho je plánovaná na 21. júna (červen) 2019. Ďalšie informácie o filme nájdeš v tomto vlákne

Domov
Zdieľať
Diskusia