Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2019, 16:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

George R. R. Martin: HBO aktívne pracuje na 3 spin-off seriáloch pre Game of Thrones. Jeden by mal byť aj o Targaryenovcoch

George R. R. Martin: HBO aktívne pracuje na 3 spin-off seriáloch pre Game of Thrones. Jeden by mal byť aj o Targaryenovcoch
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že v najbližších rokoch skutočne nebudeme ochudobnený o príbehy zo sveta Game of Thrones.

Už dlhšie vieme, že HBO so svetom Game of Thrones nekončí. Je to nakoniec zlatá baňa pre všetkých zúčastnených, vrátane autora knižnej ságy Georga R. R. Martina. Práve vďaka nemu získavame občas dôležité informácie o budúcnosti tohto fantasy v televízii. HBO ešte pred rokom pracovalo na 5 rôznych „draftoch“ pre spin-off projekty, no a dnes je to číslo už značne oklieštené.

V súčasnosti sa pracuje na 3 seriáloch, pričom jeden z nich sa začne natáčať už o pár mesiacov. Malo by ísť o príbeh kódovo označený ako The Long Night (hoci Martin hovorí, že by ho tak volať nemal).  Long Night by sa malo zamerať na príbeh odohrávajúci sa tisícky rokov pred narodením Jona Snowa, pričom by sme sa mali pozrieť aj na históriu rodu Starkovcov a zrod White Walkers. Seriál s číslom dva by sa teoreticky mohol zameriavať na rodinu Targareynovcov a samotného Aegona the Conquerora. Aspoň to naznačil sám Martin. 

Showrunnerkou seriálu bola menovaná Jane Goldman (scenár Kick-Ass, X-Men: First Class, Kingsman 2), ktorej zvolenie odobril aj spisovateľ predlohy George R. R. Martin. Ten bude v projekte zaujímať post výkonného producenta. Jednu z hlavných postáv stvárni Naomi Watts a my budeme zvedaví, či sa vráti aj samotný Furdík ako Night King.

Domov
Zdieľať
Diskusia