Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ďalší Star Wars film po Epizóde IX doručia tvorcovia Game of Thrones. Uvidíme ho v roku 2022

Ďalší Star Wars film po Epizóde IX doručia tvorcovia Game of Thrones. Uvidíme ho v roku 2022
Zdroj: Disney/Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Andrew Garfield a Jessica Chastain vytvoria náboženské impérium

Andrew Garfield a Jessica Chastain si zahrajú v dráme The Eyes of Tammy Faye, vychádzajúcej z rovnomenného dokumentu od Fentona Baileyho a Randyho Barbata. Snímka sa zameria na Jima a Tammy Faye Bakkerových, televíznych kazateľov, ktorí vytvorili najväčšiu sieť náboženského vysielania. Ich manželstvo aj impérium však zruinovali financie či sexuálne škandály. O réžiu sa postará Michael Showalter (The Big Sick) a za scenárom stojí Abe Sylvia (Dirty Girl).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Summit Entertainment/STX Films

Mel Gibson a Shia LaBeouf sa dostanú do konfliktu kvôli bohatstvu 

Mel Gibson a Shia LaBeouf sa stretnú v chystanej temnej satire s názvom Rotchild, ktorá sa zameria na newyorskú elitu boháčov. Shia sa v nej ako Becket Rothchild pokúsi získať bohatstvo svojej rodiny. Gibson stvárni Becketovho otca Whitelawa Rothchilda. Režírovať bude Jon S. Baird (Stan a Ollie).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Summit Entertainment/Sony Pictures

Rami Malek a Denzel Washington budú na stope sériovému vrahovi

Rami Malek a Denzel Washington boli obsadení do krimi thrilleru Little Things. Ten sa zameria na bystrého a vyhoreného policajta so zmyslom pre porušovanie pravidiel (Washington), ktorý spojí svoje sily s mladým detektívom (Malek), aby chytil sériového vraha. Za réžiou a scenárom stojí John Lee Hancock (The Highwaymen). Natáčanie by mohlo začať v septembri (září).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Twentieth Century Fox Film Corporation/Sony Pictures

Čaká nás ďalší film zo sveta rodinnej sci-fi komédie Honey, I Shrunk the Kids

Štúdio Disney chystá ďalší film zo série Honey, I Shrunk the Kids (Miláčik, zmenšil som deti). V ňom si Josh Gad (Beauty and the Beast) zahrá Adama Szalinskiho, teda syna Waynea Szalinskiho, ktorého v pôvodnom filme stvárnil Rick Moranis. Snímka by sa mala volať Shrunk.

Ďalší Star Wars film po The Rise of Skywalker bude od tvorcov Game of Thrones

Prvým Star Wars filmom, ktorý v kinách uvidíme po Epizóde IX, bude od showrunnerov Game of Thrones, teda od Davida Benioffa a D. B. Weissa. Jeho premiéra je naplánovaná na 16. decembra (prosinec) 2022. Pre viac informácií klikaj sem.

Piata a pravdepodobne posledná Očista dorazí budúci rok

Spoločnosti Universal Pictures a Blumhouse Pictures oznámili, že piaty film z hororovej série Purge (Očista) dorazí do kín 10. júla (červenec) 2020. Za scenárom stojí James DeMonaco (The Purge, The Purge: Anarchy), ktorý prezradil, že by malo ísť o posledný film série.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia