Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. mája 2019, 12:25
Čas čítania 1:03
Dušan Šutarík

Scénka v Boratovi stála Pamelu Anderson manželstvo. Čo presne sa podľa Cohena vtedy stalo?

Scénka v Boratovi stála Pamelu Anderson manželstvo. Čo presne sa podľa Cohena vtedy stalo?
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY BORAT PAMELA ANDERSON SACHA BARON COHEN
Uložiť Uložené

Úspešná komédia z roku 2006 sa nezaobišla bez dramatickej dohry.

Skvelá komédia Borat si v roku 2006 podmanila kiná po celom svete a herec Sacha Baron Cohen sa aj vďaka nej stal známou hviezdou. Jeho alter-ego popleteného kazašského reportéra Borata Sagdiyeva dalo vzniknúť kvalitnej mystifikačnej jazde, ktorá nám s nadhľadom ukázala negatívne javy Ameriky.

Určite si spomínate, že jedným z kľúčových aspektov príbehu bola snaha Borata nájsť herečku Pamelu Anderson a oženiť sa s ňou. V závere filmu sa ju Borat dokonca pokúsil uniesť vo vreci a následne ju naháňal po parkovisku.

Borat
Borat Zdroj: 20th Century Fox

Sacha Baron Cohen sa k svojmu filmu vrátil v podcaste The Last Laugh. Prezradil tiež, že kontroverzný Borat spôsobil rozvod Pamely a jej manžela, speváka Kid Rocka. „Kid Rock videl ten film a ja som hneď písal Pamele Anderson a pýtal som sa, ako to šlo a čo si myslí,“ povedal Cohen.

„A ona mi odpísala: 'Rozvádzame sa.'“ Keď sa Cohen spýtal prečo, Anderson mu napísala, že je to práve kvôli filmu s Boratom. „Myslel som si, že žartuje, ale po pár týždňoch sa naozaj rozviedli a ako dôvod rozvodu uviedli: Borat. Takže film mal svoje obete,“ dodal herec.

Borat
Borat Zdroj: 20th Century Fox

Pamela Anderson dokonca pri nakrúcaní utrpela menší úraz čeľuste, a to práve v scéne, kedy sa ju Cohen snažil uniesť. „Je skutočne odvážna,“ povedal na herečkinu adresu Cohen. „Stratila kvôli filmu dve veci. Po prvé, malú kosť z jej čeľuste, za čo mala určite dostať nejakú cenu. No a po druhé, stratila svojho manžela.“

Cohen tiež dodal, že Pamela Anderson bola jediná zo všetkých účastníkov, ktorá vedela, že je súčasťou nakrúcania filmu. Interakcia Borata a ďalších náhodných ľudí bola vraj úplne improvizovaná a nebola dohodnutá vopred.

Domov
Zdieľať
Diskusia