Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

3. séria Stranger Things prekonala sledovanosť všetkých seriálov aj filmov Netflixu

3. séria Stranger Things prekonala sledovanosť všetkých seriálov aj filmov Netflixu
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Ženská verzia Mission: Impossible s Jessicou Chastain sa už natáča

Špionážny thriller 355 sa už momentálne natáča a herečka Jessica Chastain zverejnila na svojom Instagrame video zo zákulisia, ktoré odhaľuje čo-to z obsadenia, tréningu, filmových lokácií či spoločnej vízie Jessicy a režiséra Simona Kinberga (X-Men: Dark Phoenix). Okrem Chastain sa vo filme objaví aj Lupita Nyong’o, Diane KrugerPenelope Cruz, Bingbing FanSebastian Stan či Edgar Ramirez.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Principal photography for @355movie has officially commenced! #High5for355

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Chastain (@jessicachastain),

Nová akčná bessonovka s krásnou vrahyňou vnadí ďalšou ukážkou

Akčný krimi thriller Anna od režiséra Luca Bessona (The Fifth Element, Leon) dostal nový trailer. Príbeh sa zameria na Annu Poliatovu (Sasha Luss), ktorá je vďaka svojej kráse, sile a zručnostiam jednou z najlepších a najobávanejších vládnych vrahov. Premiéra je u nás naplánovaná na 29. augusta (srpen) 2019.

Scenárista Edge of Tomorrow odhaľuje najhoršiu scénu filmu

Christopher McQuarrie, ktorý sa podieľal na scenári pre sci-fi Edge of Tomorrow, sa na Twitteri vyjadril, že najhoršia scéna filmu bola nápadom štúdia. Konkrétne hovorí o momente, kedy snímka vysvetľuje zámery mimozemšťanov, čo podľa neho vôbec nebolo potrebné. Podporil ho aj režisér Logana James Mangold a ako príklad uviedol Votrelca, ktorý dokonale funguje aj bez vysvetľovania jeho zámerov.

Stranger Things je absolútnym hitom

Seriál Stranger Things opäť búral rekordy Netflixu. 3. sériu sledovalo 40,7 milióna domácností, pričom 18,2 miliónov už dokončilo celú sériu. Za prvé 4 dni od premiéry však neprekonala iba všetky ostatné série na Netflixe, ale aj filmy.

Domov
Zdieľať
Diskusia