Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vesmírny inžinier Brad Pitt zachraňuje slnečnú sústavu a cestuje na Neptún s cieľom nájsť strateného otca

Vesmírny inžinier Brad Pitt zachraňuje slnečnú sústavu a cestuje na Neptún s cieľom nájsť strateného otca
Zdroj: 20th Century Fox/Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Britskí producenti sa boja o budúcnosť domácej indie tvorby

Niekoľko britských producentov v rozhovore s novinami The Guardian vyjadrilo obavy, že sa vďaka veľkej pozornosti streamovacím platformám úplne zabudne na filmový indie priemysel vo Veľkej Británii. Reagovali tak na správu Netflixu, ktorý oznámil založenie novej výrobnej základne, a to práve v Anglicku. Podľa producentov budú všetci pracovať na originálnych projektoch pre americké streamovacie stanice, čo vraj spôsobí, že neostane nikto, kto by sa podieľal na domácich indie filmoch.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix

Flinstonovci sa dočkajú nových častí

Podľa magazínu Variety sa vďaka Warner Bros. Animation vrátia na televízne obrazovky populárni Flinstonovci, a to v celkom novej animovanej sérii. Na ďalšie informácie si ešte budeme musieť počkať.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Hanna-Barbera Productions

Zombie horor Train to Busan 2 sa už natáča

Pokračovanie hororu Train to Busan, ktoré ponesie názov Peninsula (kórejsky Bando) a bude sa odohrávať 4 roky po jednotke, sa už oficiálne natáča. K dispozícii máme tiež prvý teaser art. Za réžiou opäť stojí Yeon Sang-ho a vo filme si zahrajú Kang Dong Won, Lee Jung Hyun, Lee Raeas Joon Yi, Kwon Hae Hyo, Kim Min Jae či Goo Kyo Hwan. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme, no snímku by sme mohli vidieť budúci rok.

Vesmírne sci-fi s Bradom Pittom vnadí ďalšou ukážkou

Štúdiá 20th Century Fox a Disney zverejnili predĺžený televízny spot pre sci-fi Ad Astra. Vesmírny inžinier Roy McBride (Brad Pitt) sa v ňom vydá na misiu nájsť svojho otca (Tommy Lee Jones), ktorý sa pred približne dvadsiatimi rokmi stratil na planéte Neptún. O réžiu filmu sa postaral James Gray (The Lost City of Z) a jeho premiéra je u nás naplánovaná na 19. septembra (září) 2019. Pre viac informácií klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia