Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2019, 21:42
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zvrhlý Charles Manson potrápi agentov v 2. sérii Mindhuntera. Koho ďalšieho môžeme čakať?

Zvrhlý Charles Manson potrápi agentov v 2. sérii Mindhuntera. Koho ďalšieho môžeme čakať?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY MINDHUNTER
Uložiť Uložené

August sa blíži a Netflix prichádza s novými informáciami o vynikajúcom kriminálnom seriáli Mindhunter.

David Fincher už v minulosti prehlásil, že sa druhá séria časovo presunie do obdobia, kedy začnú byť sérioví vrahovia témou každodennej konverzácie. Dovtedy o nich nikto nemal poňatie.

Áno, boli medzi nami a vraždili, no istý čas pomenovanie sériový vrah neexistovalo. O preskúmanie mysle jednotlivých vrahov sa postarali práve agenti FBI zo seriálu Mindhunter, ktorých príbeh bol inšpirovaný skutočnými osobami.

Odporúčané
Nekrofil s fetišom na ženské topánky vraždil obete v garáži domu, kým jeho manželka a deti večerali Nekrofil s fetišom na ženské topánky vraždil obete v garáži domu, kým jeho manželka a deti večerali 8. júla 2019, 20:37

Konkrétne išlo o agentov menom Holden Ford a Bill Tench. O ich skutočných životoch a taktiež o histórii sériových vrahov, ktorí sa objavili v prvej sérii, si prečítaš v nasledujúcom článku

Minulej sérii dozaista kraľoval neľútostný Ed Kemper, ktorý už ako tínedžer zavraždil svojich starých rodičov. V nových častiach sa agenti presunú do Atlanty, kde budú riešiť vraždy detí z rokov 1979 až 1981, a preto sa na rozlúštenie prípadu obrátia na najhorších z najhorších.

Konkrétne pôjde napríklad o zločincov, ako Charles Manson či David Berkowitz, prezývaný Son of Sam. Fotografie z novej série nájdeš v galérii. Premiéra druhej série nás čaká 16. augusta (srpen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia