Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Novou postavou 4. série Ricka a Mortyho bude mimozemšťan, ktorý vyvíja aplikácie. Zahrá si ho režisér Thora

Novou postavou 4. série Ricka a Mortyho bude mimozemšťan, ktorý vyvíja aplikácie. Zahrá si ho režisér Thora
Zdroj: Amazon
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Fantasy seriál s Orlandom Bloomom a Carou Delevingne vnadí novými ukážkami

Tvorcovia fantasy seriálu Carnival Row zverejnili dvojicu ukážok z tohto sľubného projektu. Orlando Bloom sa v ňom predstaví ako detektív, ktorý bude pátrať po vrahovi vo svete Carnival Row, plnom všemožných fantasy bytostí. Showrunnerom je René Echevarria (Star Trek, Castle, Medium) a okrem Blooma si zahrá aj Cara DelevingneKarla Crome, Indira Varma či David Gyasi. Premiéra 8-dielnej prvej série je naplánovaná na 30. augusta (srpen) 2019.

Režiséri Endgame majú so svetom Magic: The Gathering veľké plány

Bratia Anthony a Joe Russovci (Infinity War, Endgame), ktorí stoja za chystaným animovaným seriálom na motívy populárnej kartovej hry Magic: The Gathering, prezradili, že by sa nebránili ani hranému spin-offu z tohto sveta. Čo sa týka príbehu, ten by sa mal sústrediť najmä na Planeswalkerov Jacea a Chandru. Seriál vznikne pod hlavičkou Netflixu.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix

Black Panther sa v akčnom thrilleri vydáva na lov zabijaka policajtov

Spoločnosť STXfilms zverejnila nový trailer pre akčný thriller 21 Bridges. Chadwick Boseman (Black Panther) si vo filme zahrá detektíva, ktorý je rozhodnutý polapiť vrahov miestnych policajtov. Pri vyšetrovaní ale zisťuje, že nie všetci príslušníci newyorskej polície stoja na správnej strane zákona.

Za réžiou stojí Brian Kirk (Luther, Game of Thrones) a okrem Bosemana sa ukáže aj J. K. Simmons, Sienna Miller, Taylor Kitsch, Morocco Omari, Keith David či Stephan James. Americká premiéra je naplánovaná na 27. septembra (září) 2019.

4. séria Ricka a Mortyho sa predstavuje v prvom klipe

Na Comic-Cone sme sa traileru pre 4. sériu Ricka a Mortyho nedočkali, no spoločnosť Adult Swim zverejnila aspoň prvý klip. Ten obsahuje aj mimozemšťana menom Glootie, ktorého si zahral režisér a herec Taika Waititi (What We Do in the Shadows, Thor: Ragnarok). Premiéry novej série sa dočkáme v novembri (listopad) 2019. Pre viac informácií o seriáli klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia